ANNA

Anna Saarikivi opettaa VIBA Tanssihallilla dancehall queen style -tuntia keväällä 2020. Anna on opettanut dancehall tunteja vuodesta 2014 sekä pääkaupunkiseudulla että ympäri Suomea. 

Annan opetustyyli painottaa tanssillisuuta, kehonhallintaa, flowta, energiaa ja ilmaisua, hauskuutta unohtamatta. Annan mielestä tanssissa voi aina kehittyä monella tasolla, ei pelkästään teknisesti. Anna on tanssijana energinen ja uskoo sisäisten tekijöiden kuten itsetunnon ja asenteen voimaan myös tanssissa.

Dancehallia Anna on tanssinut vuodesta 2009 ja vuonna 2011 matkustettuaan Jamaikalle ensimmäistä kertaa hurahti lajiin täysin. Anna on viettänyt Kingstonissa pidempiä ja lyhyempiä pätkiä. Vuonna 2017 ollessaan saarella kolme kuukautta, hän työskenteli tanssijana maineikkaassa House of dancehallissa. Annalla on vahva lajituntemus, joka on seurausta vuosien työstä ja syvästä rakkaudesta Dancehall-kulttuuriin. Anna on tanssinut kolmevuotiaasta lähtien ja Dancehallin lisäksi Anna treenaa monipuolisesti muitakin lajeja.