ILMOITTAUTUMINEN

WELCOME TO VIBA DANCE HALL! ♥ It’s All About Vibes.

Kurssipaikat jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Varmistat paikkasi tunnilta ainoastaan ilmoittautumalla mukaan alla olevalla lomakkeella.

Korvaamalla, eikä 10 kerran kortilla valitettavasti voi tulla täyteen myydyille tunneille.

Japsin Treeniryhmä on suljettu ryhmä ja sinne voivat ilmoittautua vain ryhmään hakeneet.

Ilmoittautumisehdot:

Luethan ilmoittautumisehdot huolellisesti läpi, sillä ilmoittautuminen on sitova.

• Lähettämällä ilmoittautumislomakkeen sitoudut maksamaan varaamasi kurssipaikan. Peruutukset vain lääkärintodistusta vastaan.

• Poissaoloja voi korvata etukäteen koko kauden tai kahden kuukauden sisällä poissaolosta.

• Lasku lähetetään sähköpostitse. Lasku erääntyy noin kahden viikon kuluttua ilmoittautumisestasi ja ensimmäinen erä on maksettava ennen kauden alkua.

Ohjeet liikuntaetuudella maksamiseen:

• Laskulle vaihtoehtoinen maksutapa on liikuntaetuus. Viballa käyvät seuraavat liikuntaetuudet: Smartum, Epassi, Edenred sekä Eazybreak. Tässä ohje liikuntamaksun tekoon.

• Liikuntaedulla maksettaessa ilmoittautumislomakkeelle on lisättävä edun määrä. Loppuosasta lähetetään lasku. Ilmoitettua liikuntaetuuden määrää ei voi muuttaa, eikä laskun saatuaan voi vaihtaa maksutavaksi liikuntaetua, ellei sitä ole ilmoittautumislomakkeessa ilmoitettu.

• Liikuntaetuusmaksu suoritetaan heti ilmoittautumisen jälkeen, tai muussa tapauksessa kirjataan lomakkeen lisätietokohtaan erityistoiveista.

VIBA Oy:n tietosuojaperiaatteet

Turvallisen tilan periaatteet