RAPHAEL “JAPS”

Raphael Delarosa, eli Japs, on tunnettu jamaikalainen tanssija ja yksi maailman lahjakkaimmista dancehall-tanssijoista. Japs tanssii yhdessä tunnetuimmista dancehall-ryhmistä: BG Dancerz. Hän on opettanut dancehallia ympäri Eurooppaa kahdella Euroopan kiertueellaan. Helsingin dancehall-harrastajat ovat onnekkaita päästessään hänen oppiinsa viikoittain VIBA Tanssihallilla!

Japs on tanssinut lapsesta saakka. Hän taitaa dancehallin kaikki osa-alueet ja aikakaudet old & middle -schoolista new schooliin. Japs on Jamaikalla suuresti arvostettu tanssija, joka on tunnettu omasta tyylistään ja luovuudestaan tanssijana. Kun monet muut tanssijat ottavat vaikutteita toistensa liikkeistä, Japs luo jatkuvasti uutta. Japs on luonut suurimman osan BG-dancereiden stepseistä, esimerkiksi Oh Daamn ja Dutty Step ovat hänen käsialaansa. Japs on opettanut vuosia Dance Jamaica -tanssikoulussa Kingstonissa ja pitänyt yksityistunteja oppilaille eri puolilta maailmaa.

Opettajana Japs on aina kannustava ja positiivinen. Tunneilla on hauskaa ja löydät autenttisen dancehall-tyylin!

Japsin tunneista sanottua: “Olen tykännyt Japsin tunneista tosi kovasti! Japsin tunnit (varsinkin koreografiat) on ollut ihan parasta koko syksyssäni. Japsilla on tosi kiva tanssityyli, jota on ollut kiinnostavaa opiskella.”