JAPS  (Raphael Delarosa)

Japs on tunnettu jamaikalainen tanssija ja yksi maailman lahjakkaimmista dancehall-tanssijoista. Japs tanssii yhdessä Jamaikan tunnetuimmista dancehall-ryhmistä: BG Dancerz. Hän on opettanut dancehallia ympäri Eurooppaa kahdella Euroopan kiertueellaan. Meillä on onni saada hänet Suomeen VIBA Tanssihallin dancehall-opettajaksi!

Japs on tanssinut lapsesta saakka. Hän taitaa dancehallin kaikki osa-alueet ja aikakaudet old & middle -schoolista new schooliin. Japs on Jamaikalla suuresti arvostettu tanssija, joka on tunnettu omasta tyylistään ja luovuudestaan tanssijana. Kun monet muut tanssijat ottavat vaikutteita toistensa liikkeistä, Japs luo jatkuvasti uutta. Japs on luonut suurimman osan BG-dancereiden stepseistä, esimerkiksi Oh Daamn ja Dutty Step ovat hänen käsialaansa. Japs on opettanut vuosia Dance Jamaica -tanssikoulussa Kingstonissa ja pitänyt yksityistunteja oppilaille.

Opettajana Japs on aina kannustava ja positiivinen. Tunneilla on hauskaa ja löydät autenttisen dancehall-tyylin!

Japsin kevätkauden tunneilla ei tehdä koreografioita, vaan keskitytään dancehallin ytimeen eli stepseihin. Old ja middle school -tunnilla tehdään vanhoja liikkeitä ja Steps-tunnilla uusia dancehall-liikkeitä. Dancehall Fitness on uutuustunti, jossa tekniikkaa ei juuri käydä läpi, vaan tarkoituksena on tanssia ja hikoilla koko tunti! Tunti koostuu yksinkertaisista dancehall-liikkeistä, jotka kehittävät voimaa ja dancehall-flowta.