KATJA

Katja Rauhala on tanssijana intohimoinen ja tavoitteellinen. Hän on aloittanut tanssin street-tunneilla ja kokeillut laajasti eri lajeja. Kova kiinnostus katutanssilajeihin syveni heti ensimmäisten tuntien jälkeen. Pääpaino tanssissa Katjalla on hiphopissa ja nykyisin myös commercialissa ja etenkin Voguessa, joka on vienyt Katjan täysin mennessään.

Kisakokemusta ja treenimatkoja Katjalle on karttunut Suomesta ja ulkomailta kuten Tallinnasta, Tukholmasta, Oslosta, Pariisista, Pietarista ja Lontoosta. Vogue-lajin kautta voittoja ja finaalisijoja on myös kertynyt useita. Katja kuuluu myös kansainväliseen House of Prodigy -voguekollektiiviin.

Katja on osallistunut myös naisten hiphop SM-sooloihin ja tanssinut Rascalz-katutanssimuodostelmassa. Tämän hetken tavoitteena Katjalla on treenata kovaa, kisata, matkustella paljon ja oppia jatkuvasti lisää! Esiintymiskokemusta hänelle on kertynyt artistien taustalla sekä erilaisissa näytöksissä. Katja on tanssinut viimeisen vuoden aikana Nelli Matulan taustatanssijana mm. Elämä Lapselle konsertissa ja Emma Gaalassa, sekä vuoden 2018 Nelli Matulan kesäfestari-kiertueella.

Katjalle tanssijana on tärkeää ennakkoluuloton treenaaminen, hyvä asenne ja fiilis. Hän haluaa myös tunneillaan luoda hyvän fiiliksen, sekä turvallisen ja rennon tilan kaikille oppia ja kehittyä. Opettajana Katjan ote on rento mutta vaativa, ja hän pyrkii auttamaan jokaista löytämään oman juttunsa tanssissa.