VEERA “BELLE” DELAROSA

Veera “Belle” Delarosa opettaa VIBA Tanssihallilla dancehall-tunteja. Hän on myös VIBA Tanssihallin perustaja ja omistaja. Belle on intohimoinen dancehall-tanssija ja yrittäjä, jolla on vuosien kokemus tanssin ja liikunnan ohjaamisesta. Esiintyvänä tanssijana Veeralla on kokemusta pienistä klubikeikoista Ruisrockin päälavalle ja Helsingin Jäähalliin asti, esimerkiksi Apulannan ja Seksikkään Suklaan taustatanssijana.

Veera uskoo, että (dancehall)tanssia ei ole ilman tunnetta. Tanssissa parasta on sen tunteminen vahvasti omassa kehossa, koska tanssi tulee sisältä. Veera elää intohimolleen dancehallille ja haluaa myös oppilaiden löytävän omasta itsestä ja sisältä kumpuavan tanssillisen ilmaisun.

Veeran tunnit myydään loppuun vuodesta toiseen. Tunneilla haastetaan, hikoillaan ja nauretaan. Veeran tunnit ovatkin saaneet kiitosta erityisesti kannustavuudesta, rennosta ilmapiiristä ja oppilaiden nopeasta kehittymisestä. Tunneillaan Veera huomioi oppilaat yksilöinä. Veeran tunneilla keskitytään tekniikan lisäksi flown, oman ilmaisun ja tyylin löytymiseen.

Dancehall on vienyt Veeran sydämen täysin ja reissuja Jamaikalle on kertynyt jo vuodesta 2012 lähtien vähintään kaksi vuodessa. Veera on myös asunut saarella kahteen kertaan kolmen kuukauden pätkissä ja työskennellyt siellä vapaaehtoistyöntekijänä. Lisäksi Veera järjestää VIBAn oppilaille Jamaikan matkoja.

Veeran tunneista sanottua: “Takuulla autenttista dancehall-opetusta, Veera tuo aina uusimmat tuulet Jamaikalta monta kertaa vuodessa tapahtuvilta matkoiltaan. Veera on aina positiivinen ja kannustava ope, tunneilla on aina hauskaa ja hyvät vibat!” “Siel saa nauraa, saa olla täysin oma itsensä.” “Hyvä fiilis ja asiantunteva opetus, suosittelen lämpimästi!”